CrossBeat - banner, Frizon

Funktionärsansökan

Vill du vara med och skapa den roligaste festivalen någonsin? Klart du vill!

Fyll i formuläret nedan och ansök om att bli funktionär på Crossbeat så hjälper du oss och våra besökare skapa minnen för livet.

Som funktionär får du:
 - Festivalpass, så att du kan njuta av festivalen när du inte jobbar.
- En unik, snygg t-shirt som visar att du jobbade på det första Crossbeat någonsin.
- Ett mål mat för varje pass du jobbar
- Övernattningsmöjlighet (om du behöver det)
- Ett intyg på att du jobbat med Crossbeat
- En erfarenhet och ett minne för livet!

Som funktionär förväntas du:
- Jobba minst 8 timmar, utspritt över de dagar du kan vara där
- Hålla tider, följa ditt schema och vara flexibel (i den mån det behövs)
- Vara nykter (Svenska Kyrkans Unga i Lunds stifts drog- och alkoholpolicy gäller under hela arrangemanget)
- Vara tillmötesgående, välkomnande och trevlig mot allt och alla
- Tro på, och vilja uppnå, vår vision (läs på startsidan)

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor och funderingar hänvisas till johan.christensson@svenskakyrkan.se

  • Välj 3 olika områden du helst vill jobba med så ska vi göra vårt bästa för att alla ska bli nöjda. Se förklaringar till de olika områdena till höger.
  • Kryssa för alla de dagar du kan vara tillgänglig för att jobba.

Områdesbeskrivningar

Intern Service
- Inom Intern Service jobbar du mycket bakom kulisserna på hela området. Det innebär bland annat att leverera mat och dryck till artisternas loger, att det finns mat till dina funktionärskollegor, att de andra områdena har det de behöver och mycket annat.
Publikservice
- Inom Publikservice jobbar du med att göra festivalen så bra och underhållande som möjligt för våra besökare. Alltifrån insläpp till att plocka skräp faller in i denna kategori.
Artistservice
- Artistservice jobbar med att festivalen ska bli så trivsam som möjlig för artisterna. Det kan innebära att hålla ordning i loger, hämta och lämna artister och jobba vid scenen, samt andra saker som har med artisterna att göra.
Etablering/ rivning av område
- Här måste du vara tillgänglig både ett par dagar innan och ett par dagar efter festivalen. Du hjälper nämligen till att bygga upp och att riva området. Som tack är du däremot ledig under hela festivalen och kan njuta av den som vilken besökare som helst.
Säkerhet
- Inom Säkerhet jobbar du med att skapa trygghet för våra besökare. Här får du bland annat stå vid publikhavet och vara behjälplig om något skulle hända eller gå runt på området och skapa trygghet bara genom att synas.
Festivalbyrå
- I festivalbyrån blir du ansiktet utåt för festivalen. Här jobbar du med att ge besökarna sina armband, svara på frågor, peka ut toaletter och mycket, mycket mer.
Gästservice
- Gästservice innebär att du hjälper utställare, matvagnar och samarbetspartners att hitta rätt på området, svara på deras frågor och se till att de får en lika trevlig dag som våra besökare.
Camping
- Jobbar du inom Camping behöver du vara på plats dagen innan festivalen och behjälplig till dagen efter då du kommer att jobba med att hålla ordning på campingområdet där besökarna kommer att sova. Kanske hjälpa till att bygga ett och annat tält.