CrossBeat - banner, Frizon

isle of you

2018 har varit ett framgångsrikt år för Isle of You. Det började på våren då Spotify lyfte duons 80 tals-skimrande singel, Skintight. Spotify placerade låten på sex New Music Friday-spellistor runt om i världen. När andra singeln Bodyguard släpptes i juni, uppmärksammade världsartisten Sia låten och la upp den på sin egen spellista. Nya och aktuella singeln “Backseat Ceremony” har blivit P3 favorit och spelas nu flera gånger dagligen.
 
Med en känsla av Vi Mot Världen och ungdomlig odödlighet är Isle of You popduon som spelat på allt från klubbar och festivaler i Sverige, till barnhem och högsäkerhets-fängelse i Medellin, Colombia. Med bubblande energi gör duon pop om stora känslor i små stunder, med 80-talsinspirerade produktioner och mottot att livet ska kännas så mycket som möjligt.
 
“Vi är supertaggade att spela på Crossbeat och komma till Hässleholm för att connecta med ungdomar genom våra låtar som handlar om saker alla unga är med om! Som att förlora sig själv i en annan människa eller kunna ta en kula för sin bästa vän!” - Isle of You, Ida och Elina