CrossBeat - banner, Frizon

BIljettinformation

För att köpa biljetter klicka här

Svenska Kyrkans Ungas medlemmar får, i omgångar, tillgång till rabattkoder. I samband med utskicken av rabattkoderna ges också information om hur länge rabattkoden är giltig. 

För att bli medlem i Svenska Kyrkans Unga klicka här.  Det är kostnadsfritt och genom ditt medlemsskap så stödjer du, och får själv, möjligheten att träffa andra ungdomar som vill växa i tro och ansvar.

Självklart välkomnar vi också de som inte är medlemmar i Svenska Kyrkans Unga och som vill vara en del av vår fantastiska festival.

OBS! Planeringsgruppen har valt att, efter råd från Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsens riktlinjer, sätta en åldersgräns på 13 år.

CrossBeat Festival är ett drog- och alkoholfritt arrangemang i enlighet med Svenska Kyrkans Unga i Lunds stifts policy. Vi förbehåller oss därför rätten att neka berusade personer inträde till festival- och campingområdet. Vi förbehåller oss också rätten att avhysa personer från festival- och campingområdet om de är berusade eller ertappas med alkohol och/ eller droger. Vi kommer också att polisanmäla alla eventuella brott. 

Camping
Från och med fredagen den 14 juni till och med söndagen den 16 juni kommer en campingplats finnas tillgänglig för de som reser långväga och för de som vill vara i god tid till festivalen. 

Några exakta planer för campingen finns inte just nu men information kommer att gå ut så fort vi fixat allt som behövs! Det kan bli så att en campingplats kommer att medföra en liten extra kostnad, men det meddelar vi också så fort vi vet mer! 

Grupper
Är ni en lokalavdelning som vill åka tillsammans? En ungdomsgrupp som vill göra något roligt som avslut på terminen? Eller vill ni erbjuda era konfirmander en hejdundrande start på sommarläsningen? 

Hör då av er till Johan Christensson så ser vi till att ni kan få gruppbiljetter till ett rabatterat pris. 

Att åka som grupp innebär att ni är minst 5 personer som checkar in tillsammans varav en måste vara över 18 år och stå som ansvarig för gruppen.